IN GOEDE
HANDEN
Bel ons op

0252-283061

Behandelingen

 • Service1
  Thaise Traditionele Wellness Massage

  Deze vorm van massage wordt ook wel drukpunt massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren verdwijnen. Door middel van drukpunt massage worden via duimen, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën de spieren en bloedvaten gestimuleerd. Stijve gewrichten en spieren worden los behandeld. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Na een behandeling is het lichaam weer in balans en voelt licht aan.

 • Service2
  Aromatherapie Massage

  Een zachte massage om even te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijken en kneden weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Aan te raden voor wie kiest voor een ontspannende wellness ervaring.

 • Service3
  Thaise Kruidenstempelmassage

  Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals o.a. koriander, lavendel en verse gember wordt gebonden in een linnen doek. De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

 • Service4
  Thaise Zwangerschapsmassage

  Een zachte ontspanningsmassage met olie voor mama’s in wording die de zwangerschapsongemakken aanpakt. De massage gebeurt in zijlings met Thaise kneedtechnieken en is aan te raden voor het verlichten van rugpijn en bekkenklachten, stijve benen, het verbeteren van de nachtrust en de bloedcirculatie. Een zalig uurtje ontspannen voor een ontspannen mama.

 • Service5
  Rug-, nek- & schoudermassage

  Een stevige massage waarbij de spieren in de rug-, nek- en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien.

 • Service6
  Voetreflexzonemassage

  Het stimuleren van de reflexpunten op de voet heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. Naast massage met de handen wordt ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes.